Jeg stemmer for ja, for det er virkelig, hvad jeg har lyst til med denne salat. Server dem alle sammen til aftensmad, og så ville jeg ikke kunne få det bedre
Aubergine er en af de grøntsager, som jeg ikke rigtig har fået ind i mine ugentlige madplaner. Jeg har oplevet det som noget smatværk uanset hvad, jeg har gjort
Denne ret minder nok mest af alt om bruschetta, dog uden brødet. Aubergine bruschetta er perfekt som forret, og er både smuk at se på og smager også skønt
350-400 gram kyllingfilet (jeg brugte med barbeque-marinade). 1 peberfrugt (jeg bruge orange). Super nem og ufattelig lækker aftensmad, som bestemt bliver et hit i dit lille hjem
auberginer med fetacreme og granatæble. ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Det viste en opskrift i den sicilianske kogebog, jeg faldt for i lufthavnen. På vores ferie til Sicilien fik vi en ret med auberginer lagt i lag med tomatsovs og revet parmesan mellem lagene
Christoffer er i udlandet i forbindelse med arbejde ret ofte for tiden, så jeg vælger alle de allernemmeste løsninger på aftensmadsfronten de aftener, hvor der ikke er gæster forbi
Disse fyldte grøntsager har jeg fundet idé til i en gammel iransk kogebog. Da jeg rejste i Iran for nogle måneder siden, var det virkelig svært at finde mad uden kød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.