Jeg elsker koldskål, men den traditionelle version med almindelige kammerjunkere er noget af en kaloriebombe, så jeg prøver for tiden lidt opskrifter af
Hjemmelavet kærnemælkskoldskål med æg og tykmælk. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje tyk og luftig. Man kan pifte sådan en koldskål lidt om med søde jordbær og myntesukker hvis man har lyst til det, og imponere gæsterne med en lille dessert efter grillmaden
Jeg lavede en lækker søndagskage i weekenden – en cheesecake med smag af koldskålog rabarbercreme. Det lykkes rigtigt godt – den smagte så godt – blød cremet med sprød og sød bund, der gav godt modspil til den friske rabarber creme og rabarber top
Hæld koldskålen op i en skål og drys med de knuste mandler og blåbær. Hvad der også har en indvirkning er, når vejret er varmt og trykket, for så mister jeg nærmest helt appetitten
Koldskålen kan spises med frisk frugt og den kan piftes op med blendede jordbær. Kom alle ingredienser i en stor skål og pisk det godt sammen med et piskeris
Når det er kølet af, presser du citronsaften og hælder hyldeblomst saften ned i theen. Kog vandet og hæld det over i en gryde eller en skål og kom the brevene i
Er der noget så sommer-agtigt som koldskål. Det er faktisk dejlig nemt at lave den selv, her får du opskriften på en proteinrig, nem, hurtig og lækker koldskål, til de lune sommerdage
N. å. i. g. r. f. o. s. ø. m. t. e. j. a. p. d. n. h. l. v. y. k. u. J. b. ,. æ. G. D. S. L. 1. 5. 0. (. 2. ). B. I. c. O. F. /. M. A. 3. 8. E. R. W. p g
Den fås økologisk. Du kan godt spise koldskål selvom det ikke er varmt sommervejr. Og da der lige nu er sæson for både hindbær og jordbær, så det er nu der skal smovses i friske, danske bær
20 store skærme hyldeblomster, uden stilk2 citroner1 kg lys farin, eller 1 kg rørsukker, eller 200 gram mørk farin + 800 gram alm. 20 store skærme hyldeblomster, uden stilk
Ogkoldskål er jo fantastisk, for det kan både spises og drikkes. Forestil dig en varm sommerdag hvor solen skinner fra en skyfrihimmel og fuglene kvidrer på den grønne gren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.