Det kan være en lækker måde at få grøntsager på og samtidig undgå hvidt hvedemel. Opskriften er kun på bunden, så du selv kan vælge, hvad der skal på og for overskuelighedens skyld, er fremgangsmåden vist, hvis du klikker på tallene på billedet
5 Responsesso far. Dorte wedege siger. 20. maj 2014 kl. 09. 59. Lavede denne kage til fødselsdag. HELT fantastisk… Bestemt ikke sidste gang den skal laves
Kan de bages uden kernerne/frøene på den ene eller anden måde. Herefter holder de sig bedst i køleskab, dog vil en tur på brødristeren gøre underværker
Hæld fint rismel eller anden fin glutenfri mel på. eller på brødristeren, for at blive friske igen. Læg dejen derpå og rul dejen ud i et rektangel på ca 1 cm. kanelsnurrerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve i 30 minutter. Sæt ovnen på 200
Lad den køle af på en bagerist Citron/ingefær kage. Bag den midt i ovnen på 200 grader i ca. En lækker smagfuld kage der er laktosefri og glutenfri, hvis du køber det havregryn som er helt fri for gluten og det har de hos Urtekram
Hvis du for et år eller to siden havde sagt til mig, at jeg ville komme til at lave en brownie med bønner og rent faktisk synes, at den smagte helt vildt godt, så havde jeg nok ikke troet på dig
Ny dem med smør, ost eller andet lækkert pålæg. Det bliver 16 styk på hver af de 3 plader. Herligheden bages ved 200 grader i 15 - 20 minutter på den midterste rille
Måske fordi jeg er vinterbarn… Så derfor er det en ekstra torn i øjet på mig, at jeg er så usandsynligt ringe til at stå på ski… Men mere om det en anden gang
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.