Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri. Knækbrødene blev virkelig gode, sprøde og de er ikke skrøbelige
Vi kender alle sammen bagerens birkes, de ser flotte ud, de står flot og de smager godt. For det første bliver rundstykker (og birkes) kun rundstykker, fordi de bliver bagt på en plade med hundredvis af små huller i og fordi de har fået damp, der giver skorpen farve og sprødhed
Jeg er ret vild med knækbrød – så meget at vi altid har en eller anden form liggende i køkkenskabet. Allerbedst kan jeg lide disse hjemmelavede knækbrød som er prop-fyldt med kerner og som bare smager perfekt efter min mening
J. e. g. l. a. v. r. f. k. t. i. s. d. h. n. æ. b. ø. o. m. u. ,. å. j. p. D. 6. 0. 3. 5. 1. 8. /. 2. K. R. P. H. F. L. y. B. M. S. z. C. -. E. G. T. c. ) g
Har forsøgt en opskrift som ikke var så porøs som den tidligere. Og jeg synes det lykkedes meget godt. Opskriften er fra madbanditten og rettet lidt til
Knækbrød med kerner, et sund lille mellemmåltid og så er det super nemt og hurtigt at lave. Har altid nogle til at stå til når jeg lige mangler lidt knas
Her får du opskriften på de lækreste knækbrød som er lavet af rugbrøds rester. Så slut med at smide gammel rugbrød ud, det bliver til de lækreste knækbrød
Derfor har jeg brugt eftermiddagen på at bage knækbrød. Efter den triste nyhed om at min bedstefar er kommet på intensiv afdeling har jeg forsøgt at få tankerne ledt hen på noget andet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.