Jeg elsker koldskål, men den traditionelle version med almindelige kammerjunkere er noget af en kaloriebombe, så jeg prøver for tiden lidt opskrifter af
I sommervarmen er koldskål en dejlig forfriskende dessert, som er meget men at lave selv. Koldskålen kan spises med frisk frugt og den kan piftes op med blendede jordbær
Er der noget så sommer-agtigt som koldskål. Nej vel. Det er faktisk dejlig nemt at lave den selv, her får du opskriften på en proteinrig, nem, hurtig og lækker koldskål, til de lune sommerdage
Dette indlæg er skrevet på en smågrå novemberdag. Det er måske ikke højsæson, for koldskål lige nu, men en god undskyldning for, at drømme sig mod lunere tider
N. å. i. g. r. f. o. s. ø. m. t. e. j. a. p. d. n. h. l. v. y. k. u. J. b. ,. æ. G. D. S. L. 1. 5. 0. (. 2. ). B. I. c. O. F. /. M. A. 3. 8. E. R. W. p g
Du kan godt spise koldskål selvom det ikke er varmt sommervejr. Min barndoms koldskål blev fremstillet af ”gammeldags kærnemælk”, som er et restprodukt fra smørfremstilling
Tænk engang, at starte dagen med sådan en lækker og sund morgenmad er da et sjældent syn. Jeg besluttede i går aftes, at jeg ville lave koldskål, og når man laver af 1L kærnemælk og 1L A38, så bliver der altså en del tilovers til kommende dage
Sommeren har været over os længe nu, men koldskål har ikke været på min menu før nu. Det skal dertil siges, at jeg jo ikke er mega fan af komælksprodukter, så det er vel ikke mærkeligt
I anledning af det fantastiske vejr og dagens brag af en kapsejlads i universitetsparken, mente jeg at det var på sin plads også at hive sommeren inden døre, i form af
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.