Det stuetempererede smør smuldres med de tørre ingredienser og samles til sidst med ægget. Hæld det tilbage i gryden og varm op tilden tykner og sæt derefter på køl
Når dejen er homogen (godt blandet) kommesden hakkede chokolade i, og der piskes igen. Kom herefter mælk, æg og vaniljesukker ned i skålen, og pisk godt
Du er meget velkommentil at følge med. Du kan komme langt med at finde ud af, hvordan de er. forekommende stoffer, men også nogle tilsætningsstoffer menes at kunne give
Den her kage har fået en super cremet og lækker glasur … . Det er sådan en opskrift, der er super nem og hvor man bare altid er sikker på, at resultatet bliver godt
Kom de delvist skivede kartofler ned i det kogende vand og giv dem ca. Hold godt øje med dem, og skru eventuelt op til sidst for at giv dem det sidste sprødhed
Du kan også prøve at komme f. da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienser er blevet fjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekage agtig, men stadig med et lækkert og svampet brownie ‘touch’
Har du et bud, så kommed det. Du kan fryse kagen – men helst før du kommer glasur på. Tilsæt melblandingen lidt ad gangen skiftevis med mælken, mens du pisker
Komtil sidst chiafrøene ned i dejen, og rør det hele godt sammen med en ske. I min familie har denne lille sag altid været serveret når der kom gæster til grillfest, fødselsdage e
Den må ikke blive for høj , så bliver den ikke færdig , komden i en stort fad. Kagen er ret tung i det og dagen efter fik vi denmed vaniljeis og det klædte kagen og gjorde godt på en meget varm sommerdag
Bruger du opskriften så må du meget gerne dele på Instagram med #designbydalkaer eller sende et billede af dit færdige arbejde til mig på bydalkaer (snabela) gmail
Jeg lavede den i går og havde denmedtil min studiegruppe i dag. Jeg har altid været vild medden, men synes slet ikke der er nok cookie dough i forhold til is
Kom magarine i gryden og lad det smelte. Tilsæt melet og rør det sammen med magarinen med et piskeris. Hæld væsken (uden at få løget med) ned i melbollen lidt efter lidt og bliv ved med at piske
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.