Disse bliver tilpassprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave deperfekte havregrynskager
Du kan nemlig snyde dig til et par perfekte bryn. Produkterne, som er omtalt i dagens indlæg er mine absolut foretrukne bryn produkter til at definere øjenbryn med (tro mig-jeg har testet mange
Smagen til gengæld - Av det var godt. Rigeligt smør til at stege i. Ligesom mange andre LCHF-bloggere (fornemmer jeg), er vi også på jagt efter denperfekteLCHF-pandekage
Men denne gang tror jeg at jeg har fundetdenperfektemåde at tilberededem på. Hold godt øje med dem, og skru eventuelt op til sidst for at giv demdet sidste sprødhed
Her vil jeg anbefale en god økologisk mel, for de er ofte fremstillet mere nænsomt, er uden blegemidler, giver et bedre brød og vælg gerne en hvor kim delen ikke er fjernet – det står på pakken
Hæld nu dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud til et rektangel med en tykkelse på ca. Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.