- for jeg får en dejlig veninde på besøg i aftenOg efter en lang dag på seminariet med efterfølgende oprydning, indkøb og forberedelse af mad herhjemme, så sidder jeg nu og nyder en god kop kaffe, men ikke bare hvilken som helst kop kaffe
Nutellasmørcremen blev brugt til swirls og til at sætte lågene fast på kagen med. Her er det Martin's mor der har været igang, hjulpet af storesøster på 3 årHarald's mor med blå og hvide farverEa's morKagerne var chokoladekage med hindbær og vaniliekage med blåbær
Til gengæld har jeg både været på besøg hos Bibliotekarforbundet i København, jeg har været til min fars fødselsdag i Kolding og jeg har været på kursus i Herning - plus det løse
Det har taget lidt tid at finde det rigtige tidspunkt (hvor der også var plads på holdet), men i starten af denne måned var jeg afsted sammen med to veninder på bagekursus vol I
Alle går og pudsser næse og nyser og hoster og sprutter. Jeg har besluttet at helgardere mig i år og lave noget ingefær drik (ligesom alle andre bloggerer landet over)
Og selvom de har haft travlt med et langt og vanskeligt kursus, er blevet ædt af myg og har mødt det store lands snirklede papirgange, tog de sig alligevel tid til at købe nogle spændende krydderiblandinger med hjem til mig
HJEMMELAVEDE TRAFIKLYS IS MED KIWI, FERSKEN OG JORDBÆR. Efter K og Lille K har været et par dage på Bornholm og A og jeg har holdt tøsehygge befinder vi os nu alle sammen i Jylland, hvor vi nyder at sommervejret endelig er kommet til Danmark
Vi baristaer kom på kursus hos Kontra Coffee og lærte om kaffekunsten. Kontra Coffee og deres grønne logo støder du måske også selv på, når du besøger nogle af de bedste kaffebarer rundt om i landet
Dressingen med citronsaft giver den et dejligt løft og en friskhed. Gem stokken til noget andet. Agurken skrælles og kernerne fjernes med en teske, hvorefter agurken skæres ud i små tern
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.