Lad gæsterne selv hygge sig med at rulle deres forårsruller til middagen - eller rul dem i forvejen og læg dem i madkassen i stedet for rugbrødsmadderne
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Blendes og Vendes på den kogtefriske pasta , top med rejer , squash , pinjekerner og ost. Skær squashen i tern og rist den på meget varm pande i olie ogmed salt
Server den med det gode madbrød og en god humus til. Pynt med bacon. Jeg er helt til salater, men min familie syntes ikke altid at man bare kan spise salat til aftensmad - det er for grønt og mætter ikke
Jeg får somme tider et flip med en bestemt ret, som jeg så spiser rigtig meget i en periode. Og så er de bare for lækre de der vietnamesie forårsruller
Tilsæt æg og vand og kør det sammen - hæld dejen ud på bordet, så du kan samle den med hænderne. I dag havde vi nemlig besøg af et par af de udenlandske forskere fra mit arbejde med familie
Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
Men fortvivl nu ikke, for selvom man sagtens kan lave en varm spinatsalat, så tager vi den kold, og selvom spinat indeholder oxalsyre, så tager du ikke skade af det, med mindre du spiser rå spinat i store mængder dagligt
Kom så madlavningsfløden i, og smag til med salt og peber. Kom citronsaft, salt og peber på laksen. Riv laksen fra hinanden med to gafler, og bland det i retten
frisk pasta. 25 g tørrede kantareller (medmindre du kan skaffe frisk, for så brug selvfølgelig dem) 500 g frisk pasta 2 små løg, finthakkede 2 fed hvidløg 2 1/2 dl madlavningsfløde 1/2 hønsebouillon-terning 25 g [
Kom så madlavningsfløden i, og smag til med salt og peber. Kom citronsaft, salt og peber på laksen. Riv laksen fra hinanden med to gafler, og bland det i retten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.