Kyllingewok
Sanne Berg Kristiansen
Sanne Berg Kristiansen

Kyllingewok

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst slået i tern
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 spsk hoisin sauce
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk finthakket ingefær
  • 1 knust fed hvidløg
  • 1/2 broccoli hoved (300g)
  • 100 g skiveskåret peberfrugt
  • 130 g skiveskåret squash
  • Salt og peber

Instruktioner

    tilberedning: 25-30 min
    Portion: 4
    Mariner kyllingen i soya og hoisinsauce.
    Varm olivenolie over middel varme. Kog ingefær og hvidløg heri i 1 minut. Tilsæt kylling og kog yderligere 3-4 min. Tilsæt grøntsager og den resterende olie fra, steg det hele indtil grøntsagerne er møre og kyllingen gennemstegt. Krydder med salt og peber

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.