Har forsøgt en opskrift som ikke var så porøs som den tidligere. Og jeg synes det lykkedes meget godt. Opskriften er fra madbanditten og rettet lidt til
De er gode til morgenmaden eller som et hurtigt mellemmåltid og smager virkelig godt. Lysten faldt lige over mig til at bage disse meget nemme og lækreknækbrød
Pandekagerne er udenmel og er derfor perfekte til low carb (LCHF) folket. Da den hovedsageligt bliver holdt sammen af æggemassen skal denne først stivne før du kan vende dem, ganske ligesom en omelet
TriTine - by Tine Bruhn SørensenShare on Facebook. Hjemme hos os, er der næsten altid hjemmelavedeknækbrød i brødskuffen, hvis den lille sult skulle melde sig i tide og utide
færdigblandede melblandinger til "glutenfri. Bløde, lækre og saftige. knækbrød", "glutenfri. eller glutenfri havregryn - havregryn vil gøre bollerne lidt mere tunge
- Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving". Disse knækbrød er helt eminente som mellemmåltid og som snack, dog skal de, på trods af en masse sunde fedtstoffer, spises med varsomhed
Du skal naturligvis ikke lave dem hver dag, i hvert fald ikke hvis du har samme tendens som mig til at ligge dig ud, men en gang i mellem er det helt i orden at forkæle sig selv
Dooley's-mousse med karamelliseret nøddeknas. Derfor endte jeg at bestemme, at vi skal have en slags dessertplatte - eller desserttapas, om man vil - hvor fællesnævneren er vaniljeis
Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål. 500 g mel. 1. 2. Smuldr det bløde smør sammen med de tørre ingredienser og tilsæt til sidst et æg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.