Men vær lige super opmærksom når du køber disse krydderiblandinger, for jeg læste både hvidt sukker og hvedemel som ingredienser i nogle af dem, og så kan man altså lige så godt selv blande lidt kanel, nellike, allehånde osv
Denne gang må jeg have et funktionelt kamera med, eller en telefon der virker og dermed tage en masse billeder og ikke bare lade alle de andre om det som sidst, hvor blandt andet Anne og Piskeriset knipsede billeder på livet løs, og det er også deres billeder jeg har lånt herunder
Jeg glemte selv mine hasselnødder, hvilket kan ses på ovenstående billede - de ville altså lige have sat prikken over i’et på det brød, som jeg faktisk også formede et par boller af
- Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
Du kan spise den som den er eller dyppe den i smeltet sjokolade for en enda bedre smak. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Du skal naturligvis ikke lave dem hver dag, i hvert fald ikke hvis du har samme tendens som mig til at ligge dig ud, men en gang i mellem er det helt i orden at forkæle sig selv
Jeg laver altid mine pandekager med lidt øl i dejen, for at gøre dem dejlig sprøde, og herudover tilføjer jeg altid vanilje, som jeg synes gør noget ekstra godt for smagen
Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
En rigtig lækker dessert som de fleste nok godt kender fra barndommen. Skil æggebommer fra hvider og pisk blommerne luftig sammen med sukker og revet citronskal
Jeg kan spise kikærter hverdagSom humus, i salat, i kødretter og nu også som erstatning for usunde snacksHar du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.