I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Tør overskydendesalt af lårene og læg dem i gryden. Og da der er er rigtig mange andelår til overs efter julens salg af bryster og "bryststeg" kan man ofte få dem for en slik
Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
Tynde skiver – men ikke papirstynde. Lad dem stå et par minutter på bagepapiret og samle sig, og skub demderefterover på en rist, så de kan køle helt af
Kom kyllingelårene i et stort ildfast fad, kom en god slat olivenolie henover, drys paprika, spidskommen, salt og peber henover og bland det godt sammen med hænderne
Her vil jeg anbefale en god økologisk mel, for de er ofte fremstillet mere nænsomt, er uden blegemidler, giver et bedre brød og vælg gerne en hvor kim delen ikke er fjernet – det står på pakken
omgang pebernødder og få trillet nogle havregrynskugler. Havregrynskugler er blevet trillet hvert år, siden jeg var barn - og i skal selvfølgelig ikke være nogen undtagelse
Chokoladeboller og varm kakao – Efterår, kom bare an. – Frk. fint salt. Det er efterårsferie og mange af vores små unger er hjemme fra skole og institution
Det kræver minimalt udstyr – og det her vejer og fylder så lidt, at du kan have det med på ferie. Jeg har besøgt deres smukke showroom flere gange og får altid lyst til at købe ALT
Totaltoverskudsagtigtuden helt at være det, når man i de døsige morgenformiddagstimer, stadig i robotmode, får stablet det sædvanlige morgenmåltid på benene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.