Her boede vi på et slot nord for Rom, hvor vi lavede en masse skønne grønne salater, spiste masser af frisk squash fra slottets køkkenhave og lavede hjemmelavede pizzaer i pizzaovn
J. e. g. o. p. r. t. d. b. l. n. h. i. f. u. a. 2. 0. 1. 3. ,. v. k. j. æ. s. ø. ). I. m. 4. å. c. y. S. E. R. O. B. D. w. z. Y. 5. 9. 8. F. G. C. 6. N. T. Å. . n g
Well måtte lave lidt sjov og ballade foran kameraet. Hej derude i cyberspace,. Synes lige jeg ville dele min bage morgen boller her til aften med en lille billedeserie
Mål efter ved at folde karkluden diagonalt som vist på billederne nedenfor. 4 ret, derefter *1 vr, 1 ret*, gentag fra * til * indtil der er 5 masker tilbage på pinden, 1 vr, 4 ret
Drys evt med flormelis som pyntSom det ses af billederne har jeg kun lavet den i springform. Undskyld billedkvaliteten, har meget at lære endnu om at tage billeder af mad
Da det er en stor portion kød, gøres dette af flere omgange, så kødet får farve og lidt stegeskorpe. Billederne er ikke de bedste, de blev taget inden jeg kørte afsted, så det blev direkte fra gryden
Kom så flormelis i lidt af gangen, imens der piskes. Læg den sidste på, og fordel resten af cremen, så hele kagen er dækket, og så dine Maltesers kan sidde fast (se billederne)
kagen som en sund dessert og server den med lidt fedtfattig vaniljeis eller skyr. kagen på billederne er lavet på en halv opskrift og pyntet med frisk mynte, sukrin melis, kakao og blåbær
Her gik det lidt stærkt (som billederne viser) så det blev til den klassiske med ris. I kulden er helbredet dog lidt skrantende og det blev motivationen for at finde en gryderet der kunne udvide repertoiret lidt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.