Bland alle grøntsagerne med rosiner, mandler og hæld dressingen over. Råkost er altid godt - det spiser jeg næsten hver dag enten til frokost eller som tilbehør om aftenen
- er hvad jeg har med mig idagFor Peter og jeg besluttede os jo for at gå på kålsuppekuren, og derfor købte jeg jo kål med hjem den anden dag jeg var på handlen
Drys kålen med salt og sukker og lad den stå på køkkenbordet mens det øvrige tilberedes. Rør olie med citronsaft, fløde og sennep og vend dild i dressingen
Her er en mættende salat med masser af proteiner. Flå rødbederne og skær dem i tynde både. Linser eller bønner og fuldkorn i en salat betyder, at man virkelig får MAD – i modsætning til en salat med grønne blade, agurk og tomat
I aftes stod den på Hokkaido/broccoli/rødbede suppe med oksekød og den gik rent ind. Kernerne fra græskaren kan smides en tur i ovnen med salt til topping
Overhældes med koldt vand, hvorefter de skulle være nemme at smutte skallen af. Rødbede og gedeost er en klassiker og det er der en god grund til - de smager nemlig fantastisk sammen
Den er med marinerede rejer, der sammen med korianderne, giver den skønne asiatiske smag. Her er en lækker asiatisk inspireret sund råkostsalat, som kan bruges til en lille forret eller som hovedret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.