For hvorfor vælger man bevidst at gøre madlavningen mere langtrukken. Og så måtte jeg jo prøve. Rodfrugter og grøntsager efter behag (eller hvad du har på lager) Fx gulerødder, rødbeder, pastinakker og løg er godt
moderne stenalderkost, og selvom jeg personligt er alt, alt for glad for mad til at kunne følge en helt særlig diæt, der udelukker mange af mine favoritter, er jeg altid meget interesseret i at følge opskrifterne, der kan være meget inspirerende
Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Jeg må nemlig gerne spise gluten og dermed pasta lavet på mel. Bemærk at dette ikke er en opskrift med pasta af squash, men en opskrift med pasta og squash
Det er jo faktisk ikke særlig svært at bage sit brød selv. Det har jeg lige fundet ud af. Jeg har altid troet at hjemmebagte brød hurtigt blev tørre og kedelige
Tiden jeg kommer til at bruge på at blogge i det nye år vil måske være lidt begrænset, da jeg er gået i gang med et nyt projekt, som hurtigt kan komme til at tage meget af min tid
Skræl rødbeder og skær den i små firkanter (ligesom en spilleterning). Og hvor jeg dog glæder mig til at kunne hente friske grøntsager direkte ved bondemanden, for det kan man nemlig i Vestjylland
K. æ. r. e. B. l. o. g. v. n. D. t. h. a. s. b. d. å. J. k. i. f. j. 1. A. u. ,. m. E. L. S. Ø. T. R. (. G. ). y. p. V. 2. F. /. N. P. c. ø. M. 4. &. é. 0. I. O. Y. Å. U. d l
Rør kraftig, slik at potetene blir godt dekket og begynner å gå litt i stykker. Lammekoteletter med sitron og timian 1 bunt timian eller sitrontiman12 lammekoteletter, det ytterste av beinet reinskåret1/2 dl sitronsaft1/2 dl olivenolje600 g mandelpotet eller annen salatpotet100g svarte olivenCa 1 1/4 dl bladpersille, hakket1/2 dl olivenoljeSalt og pepperLegg halvparten av timianen i en bolle, og legg lammekotelettene oppå
Så er der ikke lang tid til vi træder/hopper ind i det nye år 2013. I den forbindelse skulle der da lige laves lidt Kransekagekonfekt og jeg valgte at bruge Camillas opskrift
Hod fisken varmKok sukkererter i godt saltet vann i ca fem minutter. At noen har bestemt seg for at fisk ikke er greie betyr ikke at de har rett, det betyr at de bare må gjøre som min mor sier nemlig " utvikle sin smak"Dette er kanske ikke den mest representative oppskriften å komme drassende med når titlen sier at viss man skal utvikle sin smak, spis mer fisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.