Puds en mørbrad (600-700 g) fri for sener og hinder og skær den knap igennem på langs. Bland 4-5 spsk hakket persille, reven skal af 1 citron og 1 fed hakket hvidløg og fordel det over mørbraden. Skrub og tør 800 g kartofler og skær dem i mundrette stykker. Læg kartoflerne i et smurt, ovnfast fad sammen med 150- 200 g grønne bønner, der er skåret i mindre styker, og 7 småtskårne fed hvidløg. Stil retten i ovnen ved 200 grader 40-45 min. 1 mørbrad (600-700 g). 4-5 spsk hakket persille. 150-200 g grønne bønner
Indbagt mørbrad -Alle mørbrad kan indbages. 600-700 g) – stykket skal helst være lige tykt hele vejen. Dog skal du være opmærksom på ikke at give for høj varme (helst ikke mere end 150-160° C og gerne mindre), da mørbraden ellers bliver tør. 600-700 g
Steg kødet i 18-20 minutter, til centrumstemperaturen er 55° C – brug et stegetermometer. Lad mørbraden hvile 10-15 minutter, før du skærer i den. Navn på opskriftMørbrad i ovnUdgivet den 2016-09-25Forberedelsestid 10MTilberedningstid 35M Samlet tidsforbrug 45MGennemsnitlig karakter 5 Based on 1 Review(s)
den her opskrift er en rigtig retroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkert hit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
-. -. -. F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Jensen4 personer1 svinemørbrad - pudset1 pakke bacon i skiver2½ dl. 5-10 minutter til fløden er smeltet og omdannet til en lækker sauce. 20-25 minutter
Ja, ikke at der er noget galt med helt traditionelle mørbradbøffer – og for langt ud i hampen skal man heller ikke - men alligevel – det kunne være sjovt at give den en helt særlig behandling – en, der fremhævede mørbradsmagen og alligevel gav den et lille festmadspift
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Men ikke desto mindre, så er den super i utallige retter - ja selv på pizza. Smag til med salt, peber, dijon-sennep og slut af med at hakke persillen fint og ligeledes tilføje denne i oste-sovsen
-. D. e. t. r. i. k. a. l. d. ,. v. j. s. g. n. å. m. h. p. o. ø. F. u. f. æ. y. M. I. b. G. P. H. N. K. 2. 0. (. c. ). 1. /. 4. ½. S. 3. L. 5. R. 6. A. 7. 8. 9
I dag har jeg (til 1 mørbrad/2-3 personer) valgt at lave en blanding af. 8-10 cherrytomater. revet skal af ½-1 lime. Steg mørbraden i en bradepande i ovnen ved 180 grader i 20-25 minutter. /2-3 personer. 8-10 cherrytomater. ½-1 lime
-. -. -. -. -. I. g. å. r. f. i. k. v. y. l. d. t. m. ø. b. a. J. e. s. n. o. æ. ,. p. u. D. h. R. j. c. A. L. K. M. P. U. H. F. B. 1. 5. 2. 0. 3. 4. S. V. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.