husk-pulver/loppefrøskaller. Bland massen med revet ost, æg, husk-pulver og salt, tryk fladt på et bagepapir på en bageplade, og bag den 15 minutter. Put dit ønskede fyld på, for eksempel tomatpuré og ost og bag 5-10 minutter mere
Giv dem 20-25 min ved 175 grader i en varmluftsovn og så er du klar til mad. De holder sig glimrende i køleskabet i en 4-5 dage, men jeg har endnu ikke selv prøvet at fryse dem endnu
- Efter opskrift af Claus Meyer. Hvis dejen er for klistret, æltes den med lidt hirse- eller. gelere og brug som æg - muligvis kan ½ moset banan bruges i stedet eller 2 spsk. 1 sammenpisket æg til pensling (æggefri - brug vegetabilsk mælk eller smeltet kokosolie). hver ende, så den får 6-7 snoninger. 25-30 minutter midt i ovnen ved 200 grader. gelere og brug som æg - muligvis kan ½ moset banan bruges i stedet eller 2 spsk majsstivelse). 1 sammenpisket æg til pensling (æggefri - brug vegetabilsk mælk eller smeltet kokosolie)
2-3 spsk. Fyld tærten med det du ønsker og bag den i 30-40 min. Related PostsLam med søde kartofler og kokosmælkKyllingedeller med pestoGlutenfri PizzaNem mælke- og glutenfri BechamelsovsGlutenfri Kyllingenuggets 100 g fuldkornsrismel. 2-3 spsk koldt vand
Sorte bønner. I en brownie. Ja, du læste helt rigtigt. Hvis du for et år eller to siden havde sagt til mig, at jeg ville komme til at lave en brownie med bønner og rent faktisk synes, at den smagte helt vildt godt, så havde jeg nok ikke troet på dig
Herligheden bages ved 200 grader i 15 - 20 minutter på den midterste rille. Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri
Det startede med 2 næsten døde bananer i mit køleskab og en sød tand der gerne ville have dessert indenfor relativr få minutter. Dejen fordeles i muffinsforme og bages i 15-20 min ved 180 grader varmluft
-). -). -) 150 g brun farin (jeg brugte 100 g brun farin og 50 g mørkt rørsukker med karamelsmag). Sprøde, store cookies med masser mørk chokolade og sej karamel i midten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.