allerbedste er, hvis mankan lave mad, der smager rigtig syndefuldt, men som. er der ikkemange kalorier tilbage til tilbehør, hvis det er den slags bøffer,
Synes det burde være så meget nemmere at kunne slå dejen sammen dagen før den skal bruges, og især konceptet med, at manikke skal røre ved dejen, men har begge gange været nødsaget til at ælte den, da den blev for tør
Mankan aldrig have for mange valgmuligheder til at komme på disse banditter. Kom de færdig stegte pandekager på en tallerken, som er dækket med et godt lag sølvpapir, på den måde holder man alle pandekagerne lune indtil de alle er lavet og klar til servering
Men jeg skal nok opdatere, når den er klar og færdigudviklet. Du kan variere den med et hav af muligheder, lige efter det du kan lide og i forhold til, hvor meget tid du har til at lave mad
Mangler der smag tilsættes der mere karry, hvidløgspulver og citronsaft. Som de fleste af jer nok ved, er der lavet nyere undersøgelser på æg, i forhold til dens indhold af kolesterol
Jeg vil anbefale at der bruges håndkraft til at piske cremen, eller elpisker på laveste styrke da den bliver meget tynd i konsistensen når man bruger køkkenmaskine
Personligt kan jeg dog allerbedst lide dem afkølede og med lidt smør i midten. Mal eller blend igen paranødder til mel (hvis ikke du allerede har gjort det, da du havde fat i blenderen)
Dem hvor jeg kanfå lov at lege med garn og forskellige kjoler. "NEJ" Siger min mand. Når de sidste 4 er syet sammen i aften, mangler jeg kun 4 af de sjove
en ganske almindelig brun rom og lidt Bacardi, så må vi se om det er godt nok. brombær, blommer, solbær, ribs, kirsebær eller hvad du nu har eller kan skaffe
Er det så ikke ok. Riv dem på et mandolinjern, så tynde som muligt. Hvis nu du serverer en 3-retters, så ville det helt sikkert klæde retten med denne salat som tilbehør
MEN, når det er sagt, så er de faktisk gode, og så er det dejligt at vide at de kan spise med god samvittighed (Ved godt at det bedste ville være, at helt lade værd med at spise kage, men det fungere bare ikke for mig – Jeg er en kagepige, der er jo en grund til at jeg kaldet min blog Fru Millas cupcakes i sin tid)Så hvis man har mod på at bage nogle kanelsnurre hvor der er mindre fedt og sukker i, så får i opskriften her
Jeg er med tiden stødt på, at skulle guide til, hvordan man gennem kosten kanfå kostfibre nok. Da jeg udarbejdede næringsindholdet i denne sunde udgave af "Magnum Mandel", som du snart kan finde på bloggen, lagde jeg mærke til, at du som kunde til et produkt, meget nemt kan blive snydt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.