Det meget store udendørs marked – ja, faktisk byens største – ligger i det centrale Firenze i gaderne omkring kirken San Lorenzo, og har åbent fra tirsdag til lørdag (begge dage incl
Savner i inspiration til lækker vegetarmad med masser af proteiner fra vegetabilske kilder (såsom bønner og tofu), så kan jeg varmt anbefale denne kogebog (som desuden er en prisvindende kogebog, så jeg er absolut ikke ene om at synes godt om den)
Opskrifterne er fra Mette Blomsterberg, hvor jeg har ændret lidt i mængderne. Der blev holdt bryllup her i weekenden - jo jo, jeg er skam en gift kvinde nu
Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Det giver tid til at lave sovsen – og nej ikke saucen – for der skal være nok. Bondemanden – i sin egenskab af jægersmand – nedlagde et rådyr i efteråret, så det endte med en helstegt dyrekølle, med kartofler, klassisk vildtsauce, bønnesalat (mere herom en anden dag) og en salat med nødder og solbær i en mild olie/eddike dressing
Men nej – milkshakes er bestemt ikke noget jeg har drukket meget af i mit liv, så hvorfor jeg pludselig fik lyst til at drikke én, ved jeg simpelthen ikke
Igår havde jeg mulighed for, at lave kagen færdig fra morgenstuden og pynte med bær og nødder. Dette er yderst vigtigt, da cremen ellers vil skille og løbe ud og det er næsten synd og skam
med en kugle vaniljeis, en klat cremefraiche eller skyr, som går rigtig godt til kagen. Den er både god friskbagt og lun fra ovnen, men også efter en dag i køleskabet, så du kan sagtens lave kagen dagen før
Start med at fjerne alt det synlige fedt fra dine kyllingebryst og skær dem ud i mindre stykker. Men der er faktisk ingen skam i at være lidt rundhåndet med karry i sine retter
) Well, opskriften skal I naurligvis have, og jeg skal hurtigt indrømme, at den er lavet ud fra egen frie og vilde fantasi, men det gør dem altså ikke dårligere
En fadpræget rødvin vil passe fint til pasta carbonara – og den skal selvfølgelig være fra Italien. Skru ned for varmen – bare så bacon og løg bliver holdt varme – og hæld overflødigt fedt fra panden
Til en rigtigt italiensk påskefrokost må du nødvendigvis servere mindst tre retter. Lad lammekøllen stå i stuetemperatur i mindst to timer, inden du går igang med at tilberede den
Rør alle ingredienser med undtagelse af løg, olie og smør hurtigt og ”sjusket” sammen til en fars – den skal ikke være blank og glat som en frikadelle fars
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.