Jeg bruger dog gerne lidt mere arbejdstid, da det færdige resultat er helt perfekte i mine øjne. Det er nemlig opskriften på disse små lækre og sprøde marengskys, som jo netop blev tryllet frem af de resterende æggehvider fra saucen
Resultatet af denne proces er at anden stadig er saftig, men langt mindre fed, da fedtet og kødet er adskilt, hvilket giver en lang mere sprød and samtidig med, at det dårlige fedt har kunnet løbe væk
Sådan lærte min bror og jeg at gøre på Sicilien. Lad dem koge i egen saft ved høj varme i ca. Efter to års dvale kommer nu endeligt et nyt indlæg på bloggen
Hvis du vil vide mere - så læs minblog. Men helt ærligt – det blev for minimalistisk. Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert og tagget adventskrans, dekorationer, juledekorationer
Denne velsmagende vintersalat er kombineret med hjælp fra min skønne veninde i London. Vi udvekslede opskrifter og hun kom op med denne persillesalat og som hun udtrykte "skal der persille til - masseraf persille"
Min mor og jeg elsker wokretter. Det er både nemt, billigt, lækkert og hurtigt. Denne wokret indeholder nogle lækre sunde grøntsager og en nem marinade med bl
E. f. t. e. r. i. w. k. n. d. a. h. v. ø. l. s. o. m. u. ,. b. y. g. D. p. å. ". ü. -. æ. S. c. T. F. (. 4. ). 2. 3. 5. 6. 1. R. /. q. 0. j. K. L. G. V. N. P. H. 7. 8. è. r l
De fleste cookies er med farin og jeg er ikke fan – jeg synes farinen bliver for dominerende i smagen og giver en smag der ikke helt passer mit temperament
Skær spuash, løg og rød peber i mindre tern og hak hvidløg groft. I begyndelsen af ugen rengjorde jeg en masse gode grønsager som jeg skar ud i mindre stykker til en ovnbagt æggekage med masseraf grønsager
Jeg glæder mig allerede til min frokost i dag, hvor jeg skal have resterne. Dette er en topscorer blandt pastasalater - ikke bare smager den fantastisk, men den er også så flot at se på med alle dens friske farver
Kram, klem pres og tryk grønkålen med hænderne i et minut eller to til til den ikke længere er sej. Mens jeg skriver det her indlæg går det utrolige op for mig … Jeg tror faktisk, det her er min første salat
En ligeså smukt gylden ogkraftig suppe, der varmer helt ind i sjælen, er lige, hvad man har brug for efter at have været ude i det evigt silende og dryppende efterårsvejr
Jeg plejer at leve af kylling og fisk, og virkelig elske en god omgang kødsovs til minaftensmad. Nå, nu prøver jeg jo stille og roligt at finde en balance med min kost hvor jeg lytter til min krops signaler, men naturligvis giver den de næringsstoffer som jeg, ved den har brug for
Kyllingen skæres i mindre stykker og lægges i kokos og krydderier. Indisk giver begge dele og her får I lige en opskrift, på en af de ret så velykkede udgaver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.