12-14 nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. Svinekoteletter kan også bruges). 1en håndfuld frisk persille (en potte) eller 3-4 spsk frysetørret
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
You’ll be much more likely to stick with the program if it feels attainable. People who eat breakfast regularly lose more weight, so make sure to eat breakfast each morning
I mandags var der Madklub. Og denne gang var temaet Mormor-mad. Jeg skulle egentlig bare have drikkevare og værtindegave med, men jeg måtte bare have et eller andet med og hvad er mere mormor end vaniljekranse
Senest opdateret 1/02/16. Mørbradgryde i stegeso. Både retten og Rømertopfen er et levn fra 70érne, men retten smager nu godt, og stegesoen gør kødet så super mørt – så hvorfor ikke servere det til søndagens fællesspisning
Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
1. Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet. Bland alle de andre ingredienser i med hænderne, så det bliver til en let smidig dej
- med masser af det "sorte guld"Og med det sorte guld, mener jeg selvfølgelig de smukke og henrivende små sorte vaniljekorn, som jeg jo fik en dejlig stor ladning af, da jeg bestilte en portion sammen med Sabina og Line for noget tid siden
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Selvom man måske ikke er til karry, ligesom min mand, så er denne suppe mild og rigtig god. Jeg har altid været fan af Karolines supper, synses de smager rigtigt godt, og denne er ingen undtagelse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.