Denne tiramisu mousse er til og med meget nem at tilberede og kan laves flere timer i forvejen. Så det skal dog ikke holde dig fra, at lave en skøn dessert med den pragtfulde tiramisusmag af kaffe, vanilje og chokolade
S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
En forret i en fart med power i farver og smag. Krydr med friskkværnet peber. )Røget laks med koriandercreme og rucola1 bundt koriander1 fed hvidløg½ dl limesaft1 dl olivenolieSalt og peber100 gr rucola300 gr røget laksPeberBlend koriander med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber til en ensartet creme. 300 gr røget laks
Til sidst lægges et lag medhyldeblomstmousse. Mousse ai fiori di sambuco e composta di rabarbero. En dessert som oser af sommer og sol, med både smagen af hyldeblomst samt rabarber til at give et frisk og godt modspil til hyldeblomster
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.