Brødende serveres nye og frisklavet og selvfølgelig gerne med alverdens forskellige slags dips. Et fladt pandekagebrød, som er perfekt til at dyppe i alt slag dip eller spise lune med en masse smør
Bland med mel og mælk. Brødet er meget smagsfuldt og er et must til indiske gryderetter. Naanbrød er en af de mest velkendte former for brød af indisk oprindelse
Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelår marineret i citronolie medbønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift
Når champignonerne skal steges, er det vigtigt panden er meget varm, da vandet i champignonerne ellers trækkes ud og du ender med at koge dem, i stedet for at stege dem
Det gode ved at bage sit naanbrød selv er naturligvis tilfredsstillelsen i at gøre det selv og friskheden af brødet, men det er også, at du kan variere krydderierne oven på, så brødet får en smag, der harmonerer med den ret, du vil servere det til
at få den helt smidig og glat. med en kagerulle. til de er flotte og gyldne. 11 dl syrnet mælkeprodukt (yoghurt natural, creme fraiche, etc. 1Olivenolie til at pensle brødene med. 1Nigellafrø eller hvad du lige føler forRør gæren ud i vandet, tilsæt yoghurt, æg, smeltet smør, salt og sukker og rør det sammen. 1Tilsæt melet og ælt dejen, til den er smidig og glat. 3-4 min ved lav hastighed og 5-6 min. 1Dæk dejen til og lad den hæve til dobbelt størrelse (tager ca. 1Vend dejen ud på et meldrysset bord og del den i 5-6 lige store dele. 1Pensl brødene med olivenolie ogog drys dem med frø/krydderurter
Idag havde jeg en utrolig lyst til noget sundt og lækkert – Derfor bevægede jeg mig ud i en bønnesalat, da denne er både proteinrig og vitaminrig, grundet grøntsagerne
Den kan både bruges til kød og fisk eller bare sammen mednoget brød og en god hummus. Jeg har brugt friske bønner til dennne, men man kan også sagtens bruge bønner fra frost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.