Blade af mynte eller citron-melisse pyntes med. Mælken hældes langsom i æggene under piskning, derefter hældes æg-mælk blandingen tilbage i kasserollen hvor det får et opkog under omrøring, til det har boblet et par gange
Når den er afkølet piskes den let op, og så kan den bruges i en kage. citron saft. Sæt moussenpå køl. er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbærog andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Kom glykose sirup og nappage ned i gryden og sæt den på lav varme - rør indtil den er jævn. Jeg kan deres navn og ved hvad deres ynglings kage, ynglings frugt og ynglings konsistens er det er lidt skørt, men er man kage-nørd må man stå ved det
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. H. v. i. d. c. h. o. k. l. a. e. g. r. s. m. u. E. (. å. ). n. f. p. t. b. ø. D. j. ,. y. J. æ. M. /. 2. 0. 1. 4. 9. #. O. 3. 5. é. 6. 7. S. P. R. L. K. ". F
-. -. -. -. T. i. r. a. m. s. u. e. n. o. k. d. t. p. l. æ. g. H. h. v. c. j. b. (. 6. ). 2. 1. 3. ½. 5. 0. f. ø. E. N. D. V. I. R. 4. y. P. Y. 8. S. ,. L. F. O. å. /. é
Tag bunden ud af ovnen, og start med at sprøjte en yderkant ovenpå den, så karamellen ikke kan løbe ud og røre ven kanten af springformen - så vil den nemlig brænde på
-. S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. N. R. V. F. B. n l
Varm mælken op- må ikke koge-. Tag først lidt afæggehviderne over i skålen og røres sammen. De piskede æggehvider får tilsat sukker og piskes til en konsistens der holder sig selv, når/ hvis skålen vendes på hovedet
3 - 4 lakridspulver. varmes op til 115 grader og lad den køle helt af. tempereret chokoladen til 29 grader da det er hvidchokolade 100 g. 3 - 4 lakridspulver
Nu har jeg i flere dage siddet og kigget på billeder aftæske-lækre kager på Facebook. Kagen blev serveret til tøsehygge igår og blev nydt afnormalt-sukkerspisende-kvinder, der begge var vilde med smag og konsistens
Tag cheesecaken ud af formen, og anret på et fad. og det bedste af det hele den er uden husblads. Pres kikseblandingen godt ned i bunden af springformen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.