Opskrift. Tag kyllingen op af mælken, dup den tør og steg den i en blanding af smør og olie på en pande til den er gyldensprød og gennemstegt, inden den skæres i skiver og anrettes på salaten
Opskriftenpå denne lækre BBQ grilldressing kan findes HER. Til grillpølserne skulle der jo være en salat, og hvis jeg skal have Mathias til at spise salat, skal det ikke bare være iceberg med agurk og tomat – Det skal være en lækker en af slagsen, og i går blev det denne friske salat, der kom på bordet
Opskriftpå agurk med laksecreme. I menulinien, under opskrifter, har jeg derfor tilføjet endnu en lille kategori – Små retter, hvor du finder denne og mange flere
Dette er en helt fantastisk opskrift nu hvor vi er kommet sommeren i møde, det er en dejligt cremet salat der stort set passer til det meste, men er også helt fantastisk som tilbehør til sommerens grillmad
opskrift. Skyld sylteglasset med Atamon efter anvisning på flasken. Så er jeg endnu engang hoppet påsyltevognenog har kastet mig over to uskyldige agurker, der (håber jeg) snart er forvaltet til en lækker omgang syltede agurker
Tilpassede opskrifter efter “Almanak” af Claus Meyer samt fooddane. Smelt smørret på en pande ved høj varme, og smid rejerne på sammen med de saltede citroner
Anret aspargesernepå et fad og drys ærterne over sammen med løget. Bræk enderne af aspargeserneog sæt dem i vand som var det blomster og opbevar dem på køl eller et mørkt køligt sted
1 bundt friske grønne asparges. 1 glas lakserogn. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Lækker, lækker salat med god smag af det søde og det salte. – rigelig med spæde spinat blade. Nem at tilberede og kan spises alene eller som tilbehør til kød eller fisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.