G. a. m. e. l. d. g. s. f. i. o. p. k. r. t. å. O. B. u. c. 4. n. V. ø. b. S. v. h. y. é. D. ). æ. ,. 1. -. 2. C. 0. K. 3. H. F. ¼. L. 5. R. (. j. T. N. ) G
noglefamiliemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud. Start med at beundre dig kød, kald evt. Vend kødstykkerne i melet og giv dem en omgang salt/peber, og svits dem nu et par min på hver side
Vi er ret vilde med simremad herhjemme og det er ikke sidste gang, at der står ossobuco på menuen. God tid og gode råvarer er de perfekte ingredienser til en god simreret som ossobuco
Jo, jo, den har været på før, opskriften på ossobucoog gremolata. Men opskriften på den helt rigtige risotto alla milanese, den har du – indtil nu – været snydt for her på bloggen
Kødet snittes i kanten så det ikke bukker sammen, derefter vendes det i en blanding af mel, salt og peber inden det svitses på en varm pande i godt med smør, herefter kommes kommes det i ned til grøntsagerne
Navnet ”OssoBuco” er italiensk og betyder så meget som ”knoglens hul”. Krydr med lidt salt og peber. Hovedingrediensen er kalveskank skåret i skiver og når du koger denne, så koges marven ud, så der dannes et hul i knoglen
O. s. o. B. u. c. e. r. g. b. l. i. v. n. w. k. d. f. a. t. å. F. p. h. ,. ø. m. D. j. -. H. I. M. E. L. S. K. (. 4. ). 6. æ. 3. 2. 1. /. é. ½. 5. ". V. y. R. 7. 8. G. 0. N. r g
Han havde ikke nogen speciel opskrift på retten, så måtte jo finde en. OssoBuco er ikke noget jeg selv har lavet tidligere - men min mand kan godt lide det, så ville gerne have jeg lavede det til ham
Begynd med at grovhakke gulerødder, porrerog selleri i skiver og firkanter. Langtidssimret OssoBucomed Pommes Fondant, også kaldet 'de fancy kartofler'
A. f. o. g. t. i. l. å. r. v. s. b. u. c. a. e. n. m. d. V. æ. k. p. O. (. 4. ). 6. ,. y. 5. 0. -. 7. ø. 1. 2. 3. h. j. ½. C. B. T. H. K. F. D. L. S. g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.