Det der kendetegner en raita er nemlig yoghurt smagt til med især spidskommen. Den anden dag lavede jeg en god indisk curry, og som tilbehør lavede jeg denne raita
Jeg har tidligt delt disse lækre agurkerullermed røget laks og cremecheese. Kom din laks op i en skål, med pikantost og citronsaft og brug en stavblender til at blende, til du har en dejlig blød laksecreme
Syltede agurker skal der altid være i køleskabet, og patentglasset er helt tomt. der er kun lagen og enkelte peberkorn, enebær og laurbærblade som svømmer rundt
Vend rejerne medagurkerneog lad dem trække mens tilbehøret gøres klar. Tør rejerne med køkkenrulle og steg dem i olien på en pande ved middelhøj varme, ca
Jeg ved godt, at man kan købe syltede agurker de fleste steder, men det er utroligt let at lave selv og så får du et produkt, som er helt fri for kunstige konserveringsstoffer
Til en lidt stærk dal er det super forfriskende med en velafbalanceret og let krydret raita. Bland alle ingredienserne i en skål og smag til med salt og peber
Kom agurkerne i et sylteglas, der er skyllet med atamon og hæld den afkølede lage over. Men det betyder ikke at mit drivhus lider nød - der er altid dejligt varmt ogmed det resultat, at jeger kommet
Smag til med salt og server i dybe skåle med masser af koriander på toppen, kølig agurkedressing, samt godt hjemmebagt naanbrød Klik og se hvordan jeg laver opskriften på video her >>
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.