D. i. s. e. b. o. l. r. a. G. E. N. I. A. L. h. m. n. g. d. f. t. ø. j. k. æ. -. u. p. å. (. y. H. R. ). v. ,. V. O. P. S. K. F. T. c. 1. 0. /. 4. ½. 2. 5. 6. B. . M. J. l
Dagene går. Og en smule novembersnue har påvirket aktivitetsniveauet her på bloggen. Derfor nåede det at blive fredag, før I blev præsenteret for mandagens aftensmad
Den dag vi skulle have kylling i karry skulle det gå lidt hurtigt for det var blevet sent inden jeg fik lavet mad, så her kommer en opskrift på en meget doven udgave af kylling i karry
Tommi havde altså lyst til spagetti med kødboller til aften. Jeg selv er ikke så meget til sådan noget, men denne opskrift må siges at være noget af det bedste jeg har smagt - selvom jeg kun spiste 1 kødbolle
Nedenstående gryderet skulle efter sigende have været Kong Frederiks Livret, deraf navnet på retten. Den serveres på en lokal restaurant i byen, men vi laver den også indimellem hjemme
Det her er en klassiker i det italienske køkken og den smager altså bare fantastisk. Jeg har en lignende opskrift på min blog, men den her har faktisk nogle lidt bedre kødboller, der hænger bedre sammen i farsen
Når jeg får fri går turen mod Randers til en overnatning og hygge med barndomsveninden – hun er endda så fantastisk at smide en and (fælles livret) i ovnen som jeg kan glæde mig til hele dagen
Hvis nogen spørger mig, hvad min livret er, må jeg overveje mit svar nøje. I december er min livret risengrød, om lørdagen er det wienerschnitzel, i regnvejr bouef bourguignon, i venners selskab er det tapas og sådan kunne jeg blive ved…
Ja, man kan ihvertfald godt se, at det IKKE er mig, der har lavet den her labre sag. Den er alt for flot og perfekt Og smagen ja, den er mindst ligeså god som udseendet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.