Måske ikke den mest præcisebeskrivelse af de næste par retter, men det gi’ralligevel et meget godt billede af, at her snakker vi mad, hvor nærmest alt bli’r brugt – ikke bare i den ene pågældende ret (i dette tilfælde en god, gammeldags hønsekødssuppe), men også i andre
Men nu er det suppetid og her er mit bud på en hjemmelavet hønsekødssuppe (dog med købe melboller). Kulde og vinterindbydertil en varm og smagfuld suppe
Hønsekødssuppe er en gammel ret som er blevet spist af både rig som fattig. Den helt klassiske klare suppe, som oftest spisesidag, er klart en af mine foretrukne supper
Det bedste er nu, at jeg i dag anvender vandet som kyllingen og grøntsagerne er kogt i, til en fantastisk, sund og nærende hønsekødssuppe (eller kyllingesuppe)
Den overskydende suppevæske smages til med salt og fryses ned til en lækker hønsekødssuppe. En rigtigmormorklassiker som aldrig går af mode, den er ikke udnævnt som dansk nationalret, men kandiderer om noget til det
Energi. Protein. Kostfibre. Brug kun lidt vand, når du renser svampe. Deres vitaminer og mineraler er løst bundet i kødet og skylles derfor let ud, hvis du skyller for kraftigt
Dette har jeg valgt, fordi jeg altid har hønsekødssuppei fryseren. By Madfidusen. Jeg har valgt at lave denne aspargessuppe på en base af hønsekødssuppe
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.