Mos salatosten og vend den i risottoen sammen medærter, tranebær, salt og peber. Anret risottoen på et fad, pynt med persille og server den grillede kylling til
Risotto er en ægte Italiensk spise resten af Verden har taget til sig og findes alskens smagskombinationer, lav den med årstidens og de tilgængelige råvarer, så har du en fantastisk middag til gæster eller bare en helt almindelig hverdag med familien
P. r. o. j. e. k. t. ". 5. d. a. g. u. n. f. s. y. å. i. l. v. J. b. Z. I. h. m. c. E. ,. (. p. æ. ). ø. T. -. R. S. H. 2. *. 1. 0. G. B. F. N. D. 6. L. '. A
Den skulle egentlig bare have være medærter og spinat, men jeg var så heldig at få en masse ribs ude fra min brors have, så nogle af dem fik lov til blive det skønne og syrlige twist til denne lækre sommerrisotto
Risottomed rejer og ærter. Tilsæt risene og lad dem svitse med kort (de får en gennemsigtig farve). Tilsæt ærter og rejer og rør løbende til de er varme
I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
Denne opskrift på risottomed tørrede Karl Johan svampe er virkelig en klassiker hos os. Hvis jeg kender den danske sommer ret, skal den også nok byde på et par dage, der egner sig til risotto
Jeg havde taget et par røgede kylling lår op fra fryseren, som skulle serveres til Risottoen, velvidende at kæresten faktisk ikke er vild med den røgede kylling
Skjær kyllingfiletene i brede strimler og bland dem med risen, sammen med ertene. Skjær kyllingfiletene i brede strimler og bland dem med risen, sammen med ertene
Til arrangementet i parmesanostens tegn på La Trattoria Del Bosco i sidste uge, som du kan læse mere om her, kiggede jeg kokken Mario Copetti over skulderen, da han lavede en risottomed timian og citron
Lækker risottomed ristede tigerrejer og friske urter. Dagens menu stod på en lækker omgang risotto. Det mætter godt og med et par rejer til, så er dén hjemme
Den sidste gang tilsættes ærterne også. En ærte risottomed stegt torsk. Jeg har frygtet risotto. Når de er lidt gennemsigtige så på med hvidvin der næsten skal koges væk
Fyldig risottomed kartofler og gulerødder. Toppet med blancerede buketter af broccoli og saltmandler. jo, det er bare rigtig lækkert, når det er risotto, så er det intet problem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.