N. u. s. t. å. r. p. k. e. n. f. o. a. l. v. d. ø. P. g. i. m. ,. h. C. H. j. b. 3. D. æ. I. J. y. T. c. ". ). (. S. -. z. M. 6. 0. %. A. B. O. R. 5. /. E. G. F. 2. 1. K. V. L. w. 8. 9. ) l
Æ. b. l. e. m. a. r. d. v. t. f. p. u. n. k. å. i. s. o. ,. j. g. O. y. æ. ø. h. J. D. '. (. ). 5. 0. 1. 3. L. E. M. A. F. G. B. c. 4. -. Ø. V. H. w. I. C
Hav en tændstik parat og hæld rommen på og antænd den. ½ dl rom. muscovadosukker eller rørsukkerEn håndfuld rosiner20 hakkede mandler½ dl rom eller cognacGræsk yogurth eller vanilleis som tilbehør
Pisk smør, æggeblomme, flormelis og rom til en ensartet masse. Smør romcremen ud på hele kagefladen. Jeg skulle have kage med på arbejde i går og lavede 3 roulader - den klassiske med hindbærsyltetøj, en gulerodsroulade med citroncreme og den her vidunderlige roulade med rom/smørcreme. 1 - 2 tsk Stroh Rom - alt efter hvor kraftig romsmagen skal være. 1 - 2 tsk Stroh Rom - alt efter hvor kraftig romsmagen skal være
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.