Især med fugl og lækre grøntsager. og madpakker. – salt og peber. og blandede det hele sammen med en ske. – Du kan også bruge andre krydderier end salt og peber
Jeg trængte dog til noget andet end rugbrød og har istedet bagt et rustiktog groft glutenfrit brød. Et lækkert og luftigt brød som skal nydes i tykke skiver
I hvert fald hvis man skal på arbejde, og det skal de fleste af os jo nu hvor feriesæsonen er forbi. Denne salat kræver dog, at man tænder for ovnen, medmindre man vælger at grille grønsagerne på grillen i stedet
Det er groft, sprødt ogrustikt, men pas på for det er også utrolig mættende. I går forkælede vi os selv med olie og balsamico fra Oliviers & Co - til at nyde dette, måtte der et godt brød til, som ikke krævede al for lang hævetid
Og hvis du, ligesom jeg, har svært ved for megen hvedemel, bliver den lige så sprød og næsten endnu mere rustik af, at der i denne opskrift er brugt speltmel – og rørsukker i stedet for almindeligt hvidt sukker
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
De laver de lækreste retter af blandt andet squash og auberginer. Fladbrødene blev brugt som tilbehør til det meste af deres mad og blev bagt på store varme sten over et bål
Men bare for at vise at jeg altså spiser andet end kage, kommer her en opskrift på af mine tærtefavoritter… Fyldet varierer dog fra gang til gang, og denne gang var mit første forsøg med en “Løgtærte”, men bestemt ikke det sidste
Desuden kan jeg godt lide det rustikkeog grove, så jeg har lavet rustikke pølsehorn af groft og langtidshævet dej og med et drys sesamfrø så blev de faktisk også ret fine
En PIZZAbagesten og kuglegrill. Rør gæret ud i vandet, tilsæt olie og salt. Rør melet i og tilføj mel lidt efter lidt til dejen er let men ikke klistret
Jeg afprøvede den i morges og resultatet blev dette fine speltbrød. Mel, græskarkerner og salt tilsættes og der røres i dejen indtil den har konsistens som tyk havregrød
I sidste weekend lavede mine to veninder og jeg en lækker brunch. Udover frisk frugt, pandekager, boller og scramble eggs lavede vi skyr med brombær (se tidligere opskrift i højre kolonne) Til brødet fik vi den bedste hjemmelavede dulce de leche mums
Et lækkert rustik møllerbrød med masser af rug og honning. Grovbrød med surdej og rug, Tidsforbrug. Det rustikke møllerbrød er et grovbrød hvor der er ekstra meget rugmel i
Stødt ingefærHvidvins eddike - eftersmagGelantine - Køb hos slagterenVandOg så i gangKødet puttes i en gryde og saltes drysses over, bland det nu godt ind i kødet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.