Dæk skålen med film eller en badehætte (en af dem man får, når man bor på hotel). Tag gryden ud af ovnen og kom fuldkornsmel i bunden af gryden inden dejen hældes i
- spækket med kerner og grovhedFor som jeg skrev om i onsdags, så var det jo national fuldkornsdag. Der skulle naturligvis også "fejres" herhjemme, så tirsdag aften baksede jeg en dej sammen, smed den på køl natten over, og dagen efter var der boller klar til en tur i ovnen
Brødet er fyldt med kerner som mit rugbrød men er også tilsat en del groft revne gulerødder. Jeg trængte dog til noget andet end rugbrød og har istedet bagt et rustiktog groft glutenfrit brød
I går forkælede vi os selv med olie og balsamico fra Oliviers & Co - til at nyde dette, måtte der et godt brød til, som ikke krævede al for lang hævetid
Derudover starter man med, at opløse gæret i vandet, der tilsætter man salt, græskar fyld ogfuldkorns mel og rører det sammen, så der ikke er klumper i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.