F. R. A. G. I. L. T. É. M. E. D. H. V. C. O. K. e. s. p. r. ø. d. m. a. n. g. b. u. f. y. l. t. i. c. h. o. k. å. v. ,. æ. 1. 0. B. U. N. 6. (. 4. ). 3. 2. 7. 5. ”. j. x. /. P. Y. S. -
S. å. e. r. d. n. h. D. t. a. v. æ. p. o. j. k. f. l. g. ,. m. s. y. i. J. ø. b. u. A. O. G. E. H. U. P. c. (. 1. 8. ). I. 2. /. 4. ½. 3. 0. 6. 5. w. B. R. M. %. N. -. F. 7. á. T. L. . x. ) l
M. o. k. a. ,. c. h. l. d. e. p. å. n. i. s. ø. m. r. j. g. t. b. f. H. A. S. E. L. N. Ø. D. K. R. O. 7. 5. 3. æ. v. (. 2. u. ). 0. U. F. Y. 1. /. V. T. Æ. &. P. 8. B. -. 6. y
Hmm… det kommer nok også lidt an på årstiden. En smattet risengrød er simpelthen noget af det værste, og det samme gælder hvis risengrøden er så tyk i det, at man nærmest skal tygge sig igennem den
Top den med lidt ost og bag den i ca. Tag den ud og nyd den til din aftensmad evt. Tænd din ovn på 200 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og sørg for at den er godt varm. Når tærte dejen har fået 15 minutter, så tag den ud og begynd at putte fyldet i
Der er sikkert mange af jer, der allerede har regnet den ud, men for jer der ikke har "set lyset", så tænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.