SaladeChevreChaud med blåbær, pærer og ristede valnødder. Det her er nemlig en af mine yndlings salater - nemlig den franske SaladeChevreChaud, her i en udgave a la Anna-mad
ChevreChaud er en fransk bistro-klassiker, som sagtens kan laves derhjemme. Kernen i chevrechaud er at skabe balance mellem syre, salt og sødme, da det virkelig fremhæver smagsnoterne i gedeosten
U. g. e. n. s. t. m. a. J. o. r. d. b. æ. i. l. f. S. å. j. u. H. E. v. k. y. p. D. I. h. ,. C. é. c. ø. O. B. 2. 5. 0. 7. ½. (. ). 1. á. V. F. R. A. 3. 4. -. P
The post ChevreChaud med saftige kyllingefilleter appeared first on Tastenatic. Jeg er klar over, at jeg i forrige indlæg skrev, at hvis man ville have salat, så skulle man tage en pige med i køkkenet… Men nu kommer der altså lige en salat alligevel
D. e. n. h. r. k. a. g. b. l. v. m. t. ,. f. i. o. s. å. d. J. ø. æ. u. p. N. j. c. K. y. O. P. I. V. 2. 4. (. ). F. -. S. T. R. M. 1. 5. 0. 7. 6. C. +. E. 3. L. B. ". é. H. G
Pot au feuOversat betyder det gryde på ild og er en typisk fransk gryderet, hvor man bruger forskellige udskæringer at oksekød, som skal tilberedes længe
Bouquet Garni af persille, timian, laurbærblad, en stilk blegselleri og et par salvieblade. Bouquet Garni af persille, timian, laurbærblad, en stilk blegselleri og et par salvieblade
Im feeling sort of ashamed when typing this, but over the year I’ve hoarded tons of awesome starches, I’ve made it to stuffing two whole cabinets before the thought hit me “maybe I should use some of this instead of keep buying more”
Hjemmelavet Pain au chocolat til morgenbordet. Den anden dag bagte Jesper og vores egen lille køkkenhjælper, Esther hjemmelavet Pain au chocolat til morgenbordet, og Gud hvor de smagte himmelsk
Det her er en super lækker dessert, hvis man er vild med chokolade. Fornemmelsen af den flydende varme chokolade sammen med kage, mmmmmm en meget sanselig oplevelse
Det finnes drøssevis av oppskrifter på den klassiske kyllinggryta coq au vin. Lag en liten krydderball ved å legge knust hvitløkfedd sammen med timian, persille, pepperkorn og laubærblad i et lite tørkle eller bomullsklut
Derfor blev ugens "sovseetape" afsluttet med en stor portion Coq au vin blanc, så mandag skal vi nyde de sidste rester, og istedet laver vi sliders til aftensmad i dag søndag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.