Senneps- og faringlaserede svinekæber i porter med knust kartoffel- og rosenkålskompot
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 personer.
  • Ingredienser
  • 1 kg svinekæber befriet for senen
  • 1/2 flaske porter
  • 1/2 liter svinebouillon (jeg havde noget fra grisetæerne)
  • 1 gulerod i grove tern
  • 1 løg i grove tern
  • 1 fed hvidløg i grove skiver
  • Timian
  • 75 g smør
  • Smagsneutral olie
  • 1 kg kartofler
  • 20-25 små rosenkål
  • Salt
  • Peber
  • 1 lille håndfuld mandler
  • 2 spsk sennep
  • 2 spsk brun farin
  • Opskrift
  • Opvarm 25 g smør med lidt olie og smid kæberne på. Brun dem på alle sider, og tag dem fra varmen.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.