. … Lige om straks er det fastelavn og nu hvor jeg jo fik et vikariat i en børnehave fik jeg travlt med at improvisere lidt udklædning til husets tøndeslagning
December måned er måneden hvor marcipan, piskefløde og chokolade slår sine folder. Derfor er det måske også særligt den måned hvor jeg går lidt modsat med aftensmaden
Tarte au citron. Jovist, opskriften har været på bloggen før. Men måske du har glemt den. Eller måske er du blevet afskrækket af det dårlige billede, som kom med sammen med opskriften
Der er altid noget, der skal fejres – hvis ikke en fødselsdag eller et jubilæum, så bare livet i sig selv – og der er dermed altid en god anledning til at lave lagkage
Så er det snart weekend (og faktisk også lang sommerferie for mit vedkommende), og hvis man ellers stoler på vejrudsigten, ser det ud til at blive skønt vejr de næste par dage
Godmorgen derude. Jeg har fri i dag, og sidder og kæmper med nogle læringsmål jeg skal have nogenlunde styr på til i morgen, når jeg skal på forbesøg på mit kommende praktiksted, hvor jeg skal være et halvt år
Påsken er over os, og det er endelig blevet tid til at nyde de lækre påskeæg, jeg lavede i mandags. I går smagte Christian sit første påskeæg, og jeg fik mulighed for lige at snuppe et par billeder af, hvordan det så ud indeni
Fedt er vigtigt for en lang række fysiologiske processer i kroppen. Fedt indgår i opbygningen af kroppens cellemembraner, det spiller en vigtig rolle i forhold til hormonproduktionen
Peberfrugtmænd med hakket kylling, porre, hvidkål og ost. By Madfidusen. October 22, 2015. No Comments. Jeg ved godt, at man ikke må lege med maden … Det har min mor nemlig lært mig
Første dag på VG er overstået. Jeg overlevede. Det havde jeg nok også forventet, men alligevel. Dagen forløb stille og roligt, og det var (heldigvis) ikke så voldsomt og overvældende, som jeg havde frygtet
Jeg har gennem tiden været rigtig uheldig med lam. Har flere gange siddet med et dejligt stykke kød på gaflen med tænder der løb i vand, for så at snørre ansigtet sammen som en garnrulle når en voldsom smag af uld indtog ganen
Bedste-veninde havde 25 års fødselsdag for en uges tid siden, og når man fylder 25, så skal man da have kanel (med mindre man er så smart som undertegnede og gifter sig en måneds tid før)
Fiberrigt, glutenfrit formbrød m. sesammel og gule hørfrø. By Madfidusen. April 12, 2015. No Comments. Så endte jeg alligevel med at få bagt her i weekenden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.