Serveres med kokte poteter, tyttebærog flatbrød ✿ SKINKESTEK. SKINKESTEK. Gni steken inn med salt og pepper og legg den på grønnsakene i den ildfaste formen
Hot curry saus med Pak Choy. Hot curry saus med Pak Choy. Pynt med koriander ved servering ♫♫. Pynt med koriander ved servering ♫♫ 4 store eller 8 små kyllingfileter
E. n. k. e. l. m. i. d. a. g. s. B. r. u. o. p. t. ,. å. y. -. j. v. T. 4. K. 8. c. h. P. 5. 0. 2. *. 1. ø. b. S. F. ˚. C. 3. f. '. æ. V. M. (. ). &. N
Panden dækkes med sukker i ca ½ cm tykkelse og der tændes for blusset. Så tilsættes smørret og der røres rundt indtil smørret er optaget i sukkeret - blandingen må endelig ikke blive mørkebrun
De skal blive rimeligt mørke uden at blive brændt, da de ellers ikke bliver ordentligt sprøde. Jeg fandt den her opskrift på nemme brunkager i en bunke af gamle bladudklip og tænkte, at det kunne da prøves af
Gode ben er ikke kun noget for udvalgsmedlemmer, politikere og deres livlæger. Drys dem med salt og peber, put dem i en stegegryde og dæk dem næsten med vand
)Jeg kogte først benene et par timer med laurbærblade, hele peberkorn og salt. Jeg har lavet den før med andre grøntsager og i portionsforme, men I får lige opskriften igen her
Brun dem et par stykker ad gangen og tag dem op af stegegryden. Brunbenene – igen så godt du kan – de er ikke lige til at få brunet jævnt hele vejen rundt, for de er ikke flade
Start med at rive skallen fra appelsinen og bland den sammen med samtlige krydderier (inkl. Hæld skiftevis grydens indhold sammen med melet over kryderierne
Smør en springform med en smule olie og hæld dejen over i denne. Pas på med for meget varme. Nogen mener navnet stammer fra byen Braunschweig, men om ikke andet, er det nok mest en dansk opfindelse, som smager godt
Tilsæt melet og rør det sammen med magarinen med et piskeris. Jeg har længe spist alle mulige mærkelige former for dressing og andre wanna-be saucer til min mad
Brun svineskanken i en stor gryde i olivenolie og smør. Kom skanken tilbage i gryden sammen med øl, æbleeddike, honning, koriander, salvie, timian, æbler, tyttebærog salt/peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.