Dette er bare en lækker mundfuld, samtidig så er det ligemig, nemt og hurtigt at lave. Det er en virkelig snasket model, og den smager altså bedst når den stadig er lun
Men efter minmening er det altså en bedre kage med passionsfrugt karamellen end med marmelade, så det er det værd at bruge tid på at lave en karamel sauce
Lad dem hvilei ca. Køles ned på en rist. næringsindhold pr. Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingenhvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættesblandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Lad dejen hvilei 1 1/2 time. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 1 time. Bages 10-12 min ved 180 grader. 4,5 g protein. 100 g hvedeklid. 100 g havreklid
Indensnestormen rammer står den på et venindevisit af de gode J Veninden går på barsel med en dejliglille dreng der havde en hård start ilivet med kolik – så jeg ser sådan frem til at se dem være på “den anden side” og nu have overskuddet til at nyde familielivet J Kæresten ligger underdrejet på sofaen og er taknemmelig for en smule hjemmebagt morgenbrød
Riv gulerødderne på et rivejernet. Put de ravet gulerødder og havergryn ned imelblandingen. Put gærblandingen ned imelblandingen og rør det godt rundt med en røremaskine
Jeg har hæklet en dejlig, dejlig pude der skal pryde min stue. I den forbindelse har jeg selvfølgelig sørget for, at skriveopskriften ned, så I derude kan få glæde af den
Manfred trivesikke med snestorm – i den højde må det også være træls – men han er glad for at det bløde sne har afløst isen der kan skære lidti poterne – I skal lige se et af minefavoritbilleder fra forrigevinter
Dagen i dag er gået med rengøring og heldigvis også lidttidtilhygge-bagning. Jeg har længe gerne ville have bagt lidt brød til vuggestuen, altså noget som Oskar kunne have med til hele hans stue, da de små unger godt kan trænge tillidt fredagsforkælelse indimellem
Køkkenet er leveret, det står imin stue, men der er et par ugers arbejde tilbage med køkkenet, da vi undervejs i processen blandt andet ikke kunne skaffe det rigtige gulv
Chorizo, artiskok & semi-dried tomater. De her pølsehorn er ægte hipstersmarte og med på moden. Nogle dage er der bare ikke noget bedre, end klassikere fra barndommen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.