- som efter min mening skal være bløde, så de ikke skubber fyldet ud, når man bider i dem – er med variationer den samme som den, jeg bruger til pølsehorn
I weekenden var vi på skovtur med min ældste søns klasse, og som sædvanlig meldte jeg mig til at lave snobrødsdej (så har jeg jo selv styr på, hvad der er i)
Kom dem rundt om sammen med dejen, så osten smelter, eller kom det inden i bagefter. Jeg kan best lide at komme det i og lade det blive varm og smelte sammen med dejen, det smager bare virkelig godt
Grovboller - med garanti bedre end dem du køber. Når det "ryger igennem vores krop", har det vist sig, at kunne binde lidt fedt til sig, som dermed udskilles, sammen med hørfrøene - så man kan faktisk sige, at du brænder lidt fedt af, ved at spise
Dejen æltes i olivenolie på bordet. Det er vigtigt at dejen ikke er hård, men smidig. Dejen skal nu hæve i løbet af en times tid og bruges umiddelbart herefter
Hvis dejen deler sig, men efter et par sekunder samles (næsten) igen er den god ellers skal der tilsættes mere mel elle vand (hvi dejen ikke samler sig - mere vand, hvis den samler sig for hurtigt - mere mel)
- Ca. Tilsæt hvedemel lidt af gangen til dejen ikke længere er klistret. - Oregano. Ælt godt og sæt dejen til hævning til den har dobbelt størrelse (ca
Brug en grydeske eller el-mixer. Fortsæt med at røre indtil dejen er fast og slipper ske og gryde. Det nemmeste er at bruge en el-pisker direkte i gryden
Opskriften er til en bradepande-pizza. Jeg undlader at komme med opskrift på snobrødsdejen, for den stod en flok af tøserne for, mens nogle af drengene lavede bål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.