Perfekt snobrød
markkallstroem
markkallstroem

Perfekt snobrød

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser til min. 16 snobrød
  • 80 g smør
  • 10 dl mælk
  • 60 g gær
  • 2 spsk sukker
  • 1½ tsk salt
  • 1000 g hvedemel
  • 500 g grahamsmel
  • 6 spsk olivenolie
  • Læs flere opskrifter på snobrød her: https://www.naturhandel.dk/snobroedsdej-spejder-opskrift/

Instruktioner

    Sådan laver du det lækreste snobrød.
    Smelt smøret ved lav varme. Tilsæt mælk.
    Når blandingen er lunken – tilsæt gær.
    Rør blandingen 3 godt sammen med sukker, salt og begge hvedemel. (Tilbagehold lidt mel)
    Dejen æltes i olivenolie på bordet. Det er vigtigt at dejen ikke er hård, men smidig.
    Smør en skål i olivenolie og lad brødet ligge og hæve heri.
    Dejen skal nu hæve i løbet af en times tid og bruges umiddelbart herefter.

    Da der er brugt gær i dejen, er det en aktiv dej der løbende vil udvide sig. Derfor kan den ikke bare stå hele natten i køleskab, da du risikerer at den vokser ud af skålen. (Det har jeg selv prøvet, så det er bitter erfaring :))

    Få flere fifs til dit snobrød her: https://www.naturhandel.dk/snobroedsdej-spejder-opskrift/

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.