For mig skal den perfekte udgave være knasende sprød udenpå, og samtidig blød og lækker i midten. Hold godt øje med dem, og skru eventuelt op til sidst for at giv dem det sidste sprødhed
Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
For at din krop kan arbejde og fungerer, skal den have mikronæringsstoffer (vitaminer og mineraler). Personlig er jeg ikke så glad forden oprindelige opskrift, da den er meget lav på næringsværdien og meget høj i energiskalaen
Den må ikke blive for høj , så bliver den ikke færdig , kom den i en stort fad. Fordel dejen i en bradepande eller et stort ovnfast fad beklædt med bagepapir og drys peanuts over
Fordel dem i et smurt fad. Sådan en er denne æblecrumble. i minihakkeren) og fordel det ud ovenpå. Den kan selvfølgelig også laves med pærer, rabarber eller hvad man nu har i stedet
Jeg har længe spist alle mulige mærkelige formerfor dressing og andre wanna-be saucer til min mad. Hvis jeg en sjældent gang imellem laver frikadeller eller andet sjov, så skal der også en god gammeldaws sovs til
Intet mindre end verdens bedste burgerbolle. De fleste opskrifter på hjemmelavede burger-boller er rigtig fine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – i min verden – ikke egner sig særlig godt til en burger
Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Jeg er for alvor kommet i gang med julehyggen. Jeg har de sidste par år ønsket, at jeg var gået i gang noget tidligere med alt det julehyggelige, fordi jeg simpelthen synes at december måned er ovre lynhurtigt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.