Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – ogbaconsvøb
Vend rødspættefileterne i hvedemel krydret med salt og peber. Smag til med limesaft, salt og peber. Læg dem til side og rist mandelflagerne gyldne på panden i ekstra smør
Vend rødspættefileterne i en blanding af majsgryn og friskrevet parmesan krydret med salt og peber. Hak nødderne og bland med revet citronskal og hakket persille
Servér salsaen til de sprøderødspættefileter sammen med ris eller brød. Vend først rødspættefileterne i sammenpisket æg og dernæst i knuste tortillachips krydret med salt og peber
Smuldr de lune kartoffelstykker ud over pizzaen, dryp over med lidt baconfedtog små stykker bacon. Mens dejen hæver, røres olivenolie med revet hvidløg, oregano og lidt citronsaft, riv osten (mild ost) det smager bedre end at købe en færdig-revet ost
Sprødbacon. Skær bacon i skiver i ca 1/2 cm strimler , kom dem i en rygende wok og steg dem under omrøring til de er helt sprødeog gyldne , kom dem i en sigte og sigt alt fedtet fra. Hakket dild Et bundt Cremfraiche 9 % 1/2 li Sukrin gold 3 tsk Hakket forårsløg 1/2 bundt Hakket rødløg 1 halvt lille Salt Peber Serveres med små kogte kartofler ogkogte gullerødder
Vi spiste det medsmørstegte finthakkede svampe, sprødebaconternog ostechips. Hvidløgssuppe er en af de bedste og mest cremede supper - og så passer det bare perfekt til det kølige efterår, der har sneget sig ind på os nu
Smages til med salt og paberServeres med parmasan, citronsaft og den sprødebacon/salvie. Ovenpå er sprødt stegt salvie ogbacon der bestemt ikke burde fravælges
Øsede suppen op og dryssede med lidt lækker sprødstegtbacon. Bogen er god fordi der er mange forskellige former for suppe, samt en tillægsside for hver suppe med forslag til variation af ingredienser - hvilket jeg synes er fantastisk da jeg ikke altid selv er så modig med at tilsætte andre ingredienser end dem der er skrevet i opskriften
Rist dem let på panden drys med salt og peber. Rul den ud på det medfølgende bagepapir. Skær baconen i mindre stykker og steg det på panden i lidt olie – eller læg det på et stykke køkkenrulle som placeres på en stor tallerken
Hvis du tilmed har en rest kogte ris er det bare endnu nemmere. Server med ekstra sojasauce. Jeg laver af og til en hel kylling, da kylling tilberedt på den måde smager virkelig godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.