Jeg savner rugbrød mere end nogen anden madvare, der findes på de danske hylder, lad det være sagt. Og nu hvor al mit køkkengrej endelig er ankommet, er det selvfølgelig bare om at komme i gang med at bage selv
Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Bemærk at dette ikke er en opskrift med pasta af squash, men en opskrift med pasta og squash. Jeg må nemlig gerne spise gluten og dermed pasta lavet på mel
Det er jo faktisk ikke særlig svært at bage sit brød selv. Det har jeg lige fundet ud af. Jeg har altid troet at hjemmebagte brød hurtigt blev tørre og kedelige
2012 var året hvor jeg blev veganer, og året hvor jeg lavede denne madblog. Jeg er super glad for hvor godt folk har taget imod den, og jeg glæder mig til fortsat at blogge om alt det mad jeg laver
K. æ. r. e. B. l. o. g. v. n. D. t. h. a. s. b. d. å. J. k. i. f. j. 1. A. u. ,. m. E. L. S. Ø. T. R. (. G. ). y. p. V. 2. F. /. N. P. c. ø. M. 4. &. é. 0. I. O. Y. Å. U. d l
Jeg er vild med at handle på nettet – specielt når der er penge at spare. Jeg har netop fået kendskab til den lækreste webshop som forhandler kosttilskud, ansigtspleje, protein produkter og meget mere
Verdens nemmeste brød, og tilmed supersundt og groft ud over det sædvanlige. Opskriften har min kusine delt med mig, og jeg kan se på nettet, at den er nået godt rundt i det danske cyberspace
Så landede vi i 2013. Vi havde en stille aften bare os tre. God mad, hygge og ikke mindst en dejlig 1. januar uden tømmermænd og sorte render under øjnene
Så er december overstået med masser af hygge og god mad. Desværre er det ikke blevet til så meget madskriveri på bloggen, men idekataloget til 2013 er tilgengæld blevet fyldt godt op
Så er der ikke lang tid til vi træder/hopper ind i det nye år 2013. I den forbindelse skulle der da lige laves lidt Kransekagekonfekt og jeg valgte at bruge Camillas opskrift
Godt Nytår og brunch med pandekager. Posted on 31. december 2012 by Karen Engell Dalsgaard. Vi har sovet længe i dag – rigtig længe – det er første og sidste gang i år, så det var vel ok
Ak. endnu et indlæg om brød - men der er vist startet en jagt på det bedste brød. Med sådan et surdejseksperiment må man have en god håndfuld nerver og måske også lidt ekstra kærlighed at give af
Jeg ønsker alle der kommer forbi siden her et godt nytår, med ønske om et dejligt kommende år. For mit og min families vedkommende - gerne med lidt mere overskud i hverdagen
Der bliver spist mad her hos os. men fortiden er aftensmaden noget der bliver indtaget i en fart, og skal tilberedes i en fart - hvis det da overhovdet kan kaldes aftensmad - at vi alle er her sammen, er et særsyn
Godt krydret ribbenssteg med jordskokker og porrer. Posted on 6. februar 2014 by Karen Engell Dalsgaard. Ribbenssteg med koriander og fennikelfrø, frisk ingefær og et dryp honning
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.