Opskriften kan varieres i det uendelige (ogegner sig fantastisk til ''tøm-grøntsags-skuffen''). Og heldigvis falder det så heldigt ud, at rigtig mange Thai retterer fabelagtige i LCHF verdenen - hvis man altså dropper risene
skær løg og hvidløg i små ternog brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomaterog tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen ogblend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Bland først smør, sukker, hvedemel og majsmel indtil det hele erblandet. Den resterende flormelis tilsættes lidt af gangen og creme røres indtil den er let og luftig
Jeg ville gerne prøve noget helt andet, så jeg kastede mig ud i torsk, da jeg elsker hvid fisk. Faktisk tror jeg stort set ikke vi har spist andet i hinandens selskab siden vi blev studenter – med mindre hvidvin tæller som et måltid…
Det får man helt automatisk mereend nok af, hvis man får sit kaloriebehov dækket. Eller mit indlæg, hvor jeg kommer med en lidt mere kulinarisk kostplan til en dag både for voksne og børn, men hvor der ikke er fokus på pris
Pisk æggeblommen over en varm kogeplade til den begynder at tykne,kom citronsaften i, tag gryden af varmen og pisk herefter det afklarede smør i, saucen må ikke blive for varm, kom vandet i, og smag til med salt ogpeber
Så læs bare med, hvad enten du helst vil læse om mad, have, naturen eller dyrene - eller måske noget helt andet – for derkommer lidt af hverther hen oversommeren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.