Kl. 04. 00 ringede uret. åh, hvor er jeg dog ikke lavet til at stå op tidligt – nåh, men ATTACK. Så i fuld sving og få pakket grej sammen inden den stod på Go’ Morgen Danmark med et meget indlysende efterårstema
Efterår og suppetid. I dag har det været en rigtig regnfuld dag. Det har faktisk regnet hele dagen, så det var ikke sjovt at cykle op til studiet i dag
Oksekødssuppe. Opskrift Oksekødssuppe. Ingredienser. 2 Kg oksekød med knogler1 selleri med kvist og blade2 løg3-4 store gulerødder1 pore4 laurbærblade1 kvist timian5 peberkorn1 tsk
Hvor er det dog fantastisk med det skønne forårsvejr, vi har for tiden. Kan ikke umiddelbart mindes så mild en februar og ih, hvor jeg nyder hver en solstråle og forårsblomst til fulde
Kulde og vinter indbyder til en varm og smagfuld suppe. At lave sin suppe fra bunden er tidskrævende, men giver et fantastisk resultat som ikke kan købes i pre-fabrikata
Efteråret, og snart vinteren er over os, så det er i dén grad suppetid. Udnyt lækre, smagsrige grøntsager og rodfrugter når du laver suppe og få derigennem næringsstoffer, som både dit energisystem og dit immunforsvar kan nyde godt af
Efterårstid er suppetid – og jordskokkesuppe er jo skønt. Jordskokkerne har en skøn lidt nøddeagtig smag og sammen med kartofler får du en lækker cremet suppe der varmer godt op på en kold og mørk aften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.