Svenske kødboller m/ grov mos, vildtsovs & tyttebær
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 stk Løg eller zittauerløg
  • 2 dl Letmælk
  • 20 g Smør, saltet
  • 1 stk Æg
  • 2 tsk. Salt, groft
  • 2 knsp. Peber, friskkværnet
  • 1 dl Rasp
  • 500 g Hakket kalv og flæsk, 18 %
  • 2 stk Gulerødder, fint eller groft revne
  • 1 tsk. Allehånde, stødt
  • 1 kg Bagekartofler
  • 2 knsp. Muskatnød, revet
  • 2 dl Kartoffelvand
  • 1 stk Peber, friskkværnet
  • 2 tsk. Salt, groft
  • 3 spsk. Smør, saltet
  • 5 stk Gulerod/gulerødder
  • 2 tsk. Marmelade - f.eks. abrikos, tyttebær
  • 4 dl Bouillon, oksekød, koncentreret, terning
  • 1 tsk. Salt, groft
  • 2 knsp. Peber, friskkværnet
  • 3 skive(r) Bacon i tern
  • 20 g Mild Danablue
  • 2 dl Fløde 26%
  • 4 spsk. Tyttebærmarmelade

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.