Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikke ligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes med lidt frisk persille og serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Surr rødløken og hvitløken i smør til den er myk i en kjele med tykk bunn. Tilsett mascarpone ost og en neve hakket fersk basilikum i tomatsausenog la dette koke opp
Denne enkle delikate retten med deilig frisk og syrlig smak er perfekt en fredag eller lørdagskveld. Serveres med Hele stekte poteter, ris eller Couscous
F. o. r. e. t. p. a. u. g. s. i. d. n. k. ø. b. j. l. æ. f. m. J. h. å. ,. y. v. D. S. c. B. P. T. ). (. é. L. O. G. 3. 1. 5. 0. 7. ½. 2. -. 6. K. q. Æ. C. R. /. H. V. M. w. N. E. z. U. 9. I. |. Z
Tærte kan bruges i alle sammenhænge både til aftensmad, frokost, små snitter på brunchbordet osv… Det gode ved tærte er også, at du kan fylde den med det du lige har lyst til, og i dag var det kylling, broccoli og grøn peberfrugt for mit vedkommende
Og der skal fandengalemig ikke gå noget til spilde herhjemme, så der røg tærter på bordet. Efter en omgang tortellini med fløde, figner, spinat og valnødder (opskrift her) var der – sjovt nok – fløde, figner, spinat og valnødder i overskud
Tærtemed soya-ingefær kylling, broccoli og feta. Kyllingen er skåret i tern og stegt med ingefær og soya, og så er det fyldt på den grove tærtebundmed dampede broccolibuketter og smuldret feta
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.