Til nytår havde vi besluttet os for at vi ville have maden udefra. Efter influenza i hele familien, var overskuddet minimalt til at tilbringe en hel dag i køkkenet
Det er en ret, som ligner det, man kan få i en lille take-away-box. 3 forårsløg. 3 forårsløg. Der er en masse skønne grøntsager, kyllingekød og ægnudler
JA TAK (glutenfri) Gem Print Forfatter. Jeg har læst og er stadig i gang med en fantastisk bog, som jeg vil fortælle jer om når jeg er færdig med den, og ikke mindst har jeg gået en masse ture og lavet en masse mad – så I kan bare vente jer – I bliver overdynget med lækkerier
J. e. g. E. R. i. k. h. u. -. m. n. s. H. A. D. ,. a. t. v. p. å. l. æ. d. r. b. f. ø. j. o. M. I. c. w. y. S. 5. 8. (. ). 9. 6. 3. 1. 0. 4. T. 2. x. L. N
Opskrifterne har alle det fælles mål at sætte forbrændingen i vejret. Skal jeg være helt ærlig, så går jeg ikke så højt op i, om man kan spise sig til en højere forbrænding
Tak til Foodfestival. den blev dog smagsmæssigt slået i april, da jeg var på restaurant Malling & Schmidt, hvor Thorsten brassede og fortalte i stor stil
Ælt dejen igennem og form den til ca. Jeg har vænnet mig til de meget gode, tyske pølser og serverer gerne en pølse i ny og næ, og hvis brødet er hjemmebagt, er det jo nærmest en delikatesse
S. t. e. g. b. ø. f. r. n. p. å. i. l. a. d. ,. o. s. m. æ. k. u. c. F. O. T. L. A. R. N. E. K. 7. 5. 0. y. B. G. M. 4. 2. v. 1. h. D. I. 6. V. H. P. (. ). ½. 8. -. é
I sidste uge modtog jeg nye tærteforme fra Kunst og køkkentøj. Jeg havde set tærteformene på Instagram hos en af mine helt store favoritter, når det kommer til madfotos nemlig Mette Dam, som på Instagram hedder mrsmettedam, og hun var så sød at formidle, hvor man kunne købe disse aflange tærteforme
ellers kan man jo for det meste finde på en anden ret man kan bruge det man har tilbage i. Forleden fik jeg lavet en god omgang kartoffelmos med millionbøf og havde lidt for meget tilbage af millionbøffen
Tak en spsk. Husk der er forskel på mikroovne, så din kage skal måske have mere eller mindre. Her kommer en opskrift der er lidt farlig (på den gode måde)
Tilsett hvetemel og rør til det blir en jevn deig som slipper taket fra veggen i gryta. Du kan spise den som den er eller dyppe den i smeltet sjokolade for en enda bedre smak
Dette var bestemt ikke noget dårligt bytte, og det er altid skønt med lidt fornyelse. Herefter skæres der for med en skarp kniv inden brødene bages, hermed er det nemt at brække knækbrødene fra hinanden når de kommer ud af ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.